HiusClub

Paras tuuheuttava shampoo

Päivitetty viimeksi 8.4.2024

Valitse oikea tuuheuttava shampoo hiustyypillesi

Tuuheuttavan shampoon valinnassa on ensiarvoisen tärkeää ottaa huomioon hiustyyppisi, sillä eri hiustyypit reagoivat eri tavoin tuotteisiin. Jos sinulla on ohuet hiukset, etsi tuote, joka ei vain tuuheuta, vaan myös vahvistaa hiuksia, antaen niille lisää rakennetta ja kestävyyttä. Tällaiset tuotteet sisältävät usein proteiineja ja vitamiineja, jotka tukevat hiusten terveyttä ja vahvuutta.

Rasvoittuville hiuksille sopii parhaiten kevyt koostumus, joka ei kuormita hiuksia, mutta samalla puhdistaa hiuspohjan tehokkaasti. Tällaiset shampoot tasapainottavat hiuspohjan öljyntuotantoa ja estävät hiuksia muuttumasta liian nopeasti rasvaisiksi.

Kuiville ja vaurioituneille hiuksille kannattaa valita tuuheuttava shampoo, joka sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten arganöljyä tai sheavoita. Nämä ainesosat auttavat palauttamaan hiusten luonnollisen kosteustasapainon ja vähentävät katkeilua ja haaroittumista. On tärkeää muistaa, että vääränlainen tuote voi pahimmillaan vahingoittaa hiuksiasi tai tehdä niistä elottomat, joten tuotteen valintaan kannattaa suhtautua huolellisesti.

Lisäksi, jos sinulla on erityisiä hiuspohjan ongelmia, kuten hilseilyä tai herkkyyttä, etsi tuuheuttava shampoo, joka on suunniteltu näitä ongelmia silmällä pitäen. Näin varmistat, että saat kaikki tuuheuttavan shampoon edut ilman, että hiuspohjasi kärsii.

Parhaat tuuheuttavat shampoot

9.8/10
Arvosana: 9.8/10

Volume Wizard™ Shampoo

 • Vahvistaa ja tuuheuttaa hennot hiukset hydrolysoitun vehnäproteiinin avulla.
 • Luonnolliset ainesosat, kemikaaliton koostumus, ympäristöystävällinen valinta.
 • Parantaa hiusten terveyttä ja ulkonäköä ilman haitallisia kemikaaleja
9.6/10
Arvosana: 9.6/10

Moroccanoil – Extra volume shampoo

 • Hellävarainen puhdistus, lisää volyymia ja elinvoimaa hennoille hiuksille.
 • Arganöljy ja lehmusnuppu-uute tuovat kiiltoa ja tuuheutta.
 • Sopii aktiiviseen elämäntyyliin, pitkäkestoinen vaikutus ja tuoksu.
9.4/10
Arvosana: 9.4/10

IDUN – Minerals volume shampoo

 • Herneproteiini lisää volyymia ja suojaa hiuksia ulkoisilta haitoilta.
 • Provitamiini B5 kosteuttaa ja ehkäisee hiusten katkeilua.
 • Ympäristöystävällinen, 100% kierrätetystä muovista valmistettu pakkaus.
9.2/10
Arvosana: 9.2/10

Ida Warg – Plumping Shampoo 250 ml

 • Syväkosteuttavat hydrolysoitu vehnäproteiini ja peptidejä – vahvistaa hiuksia sisältäpäin.
 • 100% vegaaninen, eläinkokeeton – eettinen ja ympäristöystävällinen valinta.
 • Parabeeniton ja sulfaatiton – sopii herkälle päänahalle ja käsitellyille hiuksille

Tehokkaat ainesosat tuuheuttavissa shampoissa

Tehokkaiden tuuheuttavien shampoiden salaisuus piilee niiden huolellisesti valituissa ainesosissa, jotka on suunniteltu erityisesti hiusten volyymin ja terveyden parantamiseen. Proteiinit, kuten keratiini ja silkkiproteiinit, ovat avainasemassa, sillä ne eivät ainoastaan vahvista hiuksia, vaan myös lisäävät niiden paksuutta ja kimmoisuutta.

Tämä tekee hiuksista näkyvästi tuuheammat ja hallittavammat. B-vitamiinit, kuten biotiini ja pantenoli, ovat myös tärkeitä, sillä ne edistävät hiusten terveyttä ja vahvistavat hiusrakkuloita, mikä auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä ja edistää uusien hiusten kasvua. Luonnolliset uutteet, kuten ginseng ja rosmariini, stimuloivat hiuspohjaa, mikä voi edistää hiusten kasvua ja parantaa hiusten yleistä kuntoa.

Monet tuuheuttavat shampoot sisältävät ainesosia, kuten aminohappoja ja kasviuutteita, jotka ravitsevat hiuksia ja hiuspohjaa syvältä. Aminohapot auttavat palauttamaan hiusten luonnollisen kosteustasapainon ja vahvistavat hiusten rakennetta, mikä vähentää katkeilua ja haaroittumista. Kasviuutteet, kuten aloe vera ja vihreä tee, tarjoavat antioksidanttista suojaa ja rauhoittavat hiuspohjaa, mikä on erityisen tärkeää, jos kärsit herkästä tai ärsyyntyneestä hiuspohjasta.

On myös tärkeää huomioida, että monet tuuheuttavat shampoot sisältävät kevyitä puhdistusaineita, jotka puhdistavat hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti ilman, että ne kuivattavat tai vahingoittavat hiuksia.

On hyvä huomioida, että jos peset hiuksesi usein, liian voimakkaat puhdistusaineet voivat heikentää hiusten kuntoa pitkällä aikavälillä. Siksi on tärkeää lukea tuoteseloste huolellisesti ja valita shampoo, joka sisältää juuri sinun hiuksillesi sopivia ainesosia. Näin varmistat, että saat parhaat mahdolliset hyödyt tuuheuttavasta shampoosta ilman, että hiuksesi tai hiuspohjasi kärsii. 

Tuuheuttavan shampoon käytön hyödyt ja vaikutukset

Tuuheuttavan shampoon säännöllinen käyttö voi todella tehdä ihmeitä hiustesi ulkonäölle ja tuntumalle. Sen kyky lisätä volyymia on selvästi havaittavissa, ja se vahvistaa hiuksia juuresta latvaan, mikä tekee niistä näyttävämmät ja elinvoimaisemmat. Tämä vahvistus voi auttaa vähentämään hiustenlähtöä, mikä on erityisen tärkeää niille, jotka kamppailevat ohenevien hiusten kanssa.

Monet tuuheuttavat shampoot sisältävät ainesosia, kuten antioksidantteja ja UV-suojia, jotka suojaavat hiuksia auringon haitallisilta säteiltä ja ympäristön saasteilta. Tämä suojaus auttaa säilyttämään hiusten värin ja ehkäisemään vaurioita, jotka voivat johtaa hiusten heikkenemiseen ja katkeiluun.

Lisäksi, tuuheuttavat shampoot voivat auttaa palauttamaan hiuspohjan luonnollisen pH-tasapainon, mikä on tärkeää terveen hiuspohjan ylläpitämiseksi. Tämä voi vähentää kutinaa, hilseilyä ja muita hiuspohjan ongelmia, jotka voivat vaikuttaa hiusten terveyteen ja ulkonäköön. Säännöllisesti käytettynä tuuheuttava shampoo voi myös tasapainottaa hiuspohjan öljyntuotantoa, mikä on erityisen hyödyllistä rasvoittuville hiuksille. Täältä voit lukea lisää hiuspohjan hoidosta.

Tämä tasapainotus auttaa pitämään hiukset puhtaina pidempään, vähentäen tarvetta jatkuvalle pesulle, mikä voi kuivattaa hiuksia ja hiuspohjaa.

Tuuheuttavien shampoiden sisältämät ravitsevat ainesosat, kuten vitamiinit ja mineraalit, voivat myös edistää hiusten yleistä terveyttä. Ne voivat auttaa vahvistamaan hiuksia sisältäpäin, mikä tekee niistä vähemmän alttiita ulkoisille vaurioille ja ympäristön stressitekijöille. Tämä sisäinen vahvistus voi johtaa kiiltävämpiin, terveempiin ja hallittavampiin hiuksiin.

Lisäksi, tuuheuttavat shampoot voivat auttaa parantamaan hiusten tekstuuria, mikä tekee niistä pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka käyttävät usein lämpötyökaluja tai muita hiusten muotoilutuotteita.

Asiantuntijavinkit tuuheuttavan shampoon levitykseen ja käyttöön

Tuuheuttavan shampoon tehokkaaseen käyttöön liittyy useita asiantuntijavinkkejä, jotka auttavat maksimoimaan tuotteen hyödyt. Ensinnäkin, on tärkeää levittää shampoo tasaisesti koko hiuspohjaan, mikä varmistaa, että kaikki alueet saavat hyödyt.

Hiero shampoo varovasti sormenpäilläsi hiuspohjaan, mikä auttaa aktivoimaan hiuspohjan verenkiertoa ja edistää ainesosien imeytymistä. Tämä hieronta ei ainoastaan edistä tuotteen tehoa, vaan myös rentouttaa ja virkistää hiuspohjaa. On tärkeää olla käyttämättä liikaa shampoota, sillä liiallinen määrä voi tehdä hiuksista raskaat ja latteat, mikä on vastoin tuuheuttavan shampoon tarkoitusta.

Kun huuhtelet shampoon pois, varmista, että kaikki jäämät poistuvat huolellisesti. Tämä on tärkeää, sillä shampoon jäämät voivat vähentää hiusten volyymia ja jättää hiukset tuntumaan raskaiksi. Käytä lämmintä vettä huuhteluun, sillä se auttaa avaamaan hiussuomut ja poistamaan tehokkaasti shampoon. Lisäksi, kun käytät tuuheuttavaa hoitoainetta, levitä sitä vain hiusten latvoihin. Tämä estää hiusten tyven muuttumasta liian raskaaksi, säilyttäen hiusten ilmavuuden ja tuuheuden.

On suositeltavaa välttää hiusten kovakouraista hankaamista pyyhkeellä pesun jälkeen. Sen sijaan, puristele hiuksia varovasti hiuspyyhkeellä, jotta ylimääräinen vesi poistuu ilman, että hiukset vaurioituvat tai takertuvat. Tämä auttaa säilyttämään hiusten rakenteen ja vähentää katkeilua. Viimeisenä vinkkinä, jos käytät hiustenkuivaajaa, käytä sitä matalalla lämpötilalla ja pidä se riittävän kaukana hiuksista. Tämä auttaa säilyttämään hiusten tuuheuden ja estää lämmön aiheuttamat vauriot. Näiden asiantuntijavinkkien avulla voit saada parhaat mahdolliset tulokset tuuheuttavasta shampoosta ja nauttia kauniista, terveistä hiuksista.

Parhaat hiuspyyhkeet

9.7/10
Arvosana: 9.7/10

Hiuspyyhe 100% pellava

 • 100% pellavasta valmistettu
 • Hiuspyyhkeet on ommeltu Helsingissä Kensyr ompelimossa.
 • Kaksi eri värivaihtoehtoa
9.5/10
Arvosana: 9.5/10

Bamboo Hair Towel Wrap

 • Valmistettu 70% bambusta ja 30% puuvillasta.
 • Bambun pehmeys vähentää hiusten pörröisyyttä ja katkeilua
 • Neljä eri värivaihtoehtoa.
9.5/10
Arvosana: 9.5/10

Yuaia Haircare – Microfiber Hair Turban Sand

 • Saatavana neljänä eri värinä.
 • Valmistettu 80% polyesterista ja 20% polyamidista, tämä super-pehmeä ja nopeasti kuivuva materiaali tuntuu mukavalta ihoa vasten
9.3/10
Arvosana: 9.3/10

Brushworks – Luxury Hair Towel & Shower Cap

 • Tämä duopakkaus on valmistettu cruelty free ja vegaanisesta materiaalista.
 • Suihkumyssy pitää hiuksesi kuivina ja suojattuina, joten voit nauttia suihkusta ilman, että hiuksesi kastuva.

Vertailu: tuuheuttava shampoo vs. tavallinen shampoo

Tuuheuttavan shampoon ja tavallisen shampoon välillä on merkittäviä eroja, jotka vaikuttavat suoraan hiustesi ulkonäköön ja terveyteen. Tavallinen shampoo keskittyy ensisijaisesti hiusten ja hiuspohjan puhdistamiseen, poistaen lian, rasvan ja tuotejäämät. Vaikka se onkin tehokas puhdistaja, se ei yleensä tarjoa lisävolyymia tai vahvistusta hiuksille. Tuuheuttavat shampoot sen sijaan on suunniteltu erityisesti lisäämään hiusten paksuutta ja tuuheutta, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan hennoille tai ohuille hiuksille.

Tuuheuttavat shampoot sisältävät usein ainesosia, kuten proteiineja ja vitamiineja, jotka vahvistavat hiuksia ja tekevät niistä näkyvästi paksummat. Nämä ainesosat auttavat myös suojaamaan hiuksia ulkoisilta vaurioilta ja parantavat hiusten yleistä kuntoa.

Monet tuuheuttavat shampoot sisältävät ainesosia, jotka stimuloivat hiuspohjaa ja edistävät hiusten kasvua. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka kamppailevat hiustenlähdön tai ohenevien hiusten kanssa.

Toinen merkittävä ero näiden kahden shampootyypin välillä on niiden vaikutus hiuspohjaan. Tuuheuttavat shampoot voivat auttaa tasapainottamaan hiuspohjan öljyntuotantoa ja vähentämään hilseilyä, mikä tekee niistä hyvän valinnan rasvoittuville tai ongelmallisille hiuspohjille. Tavalliset shampoot voivat joskus olla liian voimakkaita herkälle hiuspohjalle, aiheuttaen ärsytystä tai kuivuutta.

Lisäksi, tuuheuttavat shampoot voivat sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat pitämään hiukset pehmeinä ja kiiltävinä, kun taas tavalliset shampoot saattavat jättää hiukset karheiksi tai kuiviksi.

Tuuheuttavan shampoon yleisimmät myytit ja totuudet

Tuuheuttavien shampoiden ympärillä liikkuu monia myyttejä, jotka voivat johtaa väärinkäsityksiin ja epävarmuuteen niiden käytöstä. Yksi yleinen harhaluulo on, että tuuheuttavat shampoot vahingoittavat hiuksia pitkällä aikavälillä. Todellisuudessa, laadukkaat tuuheuttavat shampoot sisältävät hiuksia hoitavia ainesosia, kuten proteiineja ja vitamiineja, jotka parantavat hiusten kuntoa ja vahvistavat niitä. Tällaiset tuotteet on suunniteltu nimenomaan tukemaan hiusten terveyttä ja elinvoimaisuutta.

Toinen yleinen myytti on, että tuuheuttavat shampoot tekevät hiuksista tahmeat tai jäykät. Nykyaikaiset tuotteet on kuitenkin suunniteltu jättämään hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja luonnollisen näköisiksi. Ne sisältävät usein kevyitä ainesosia, jotka eivät kuormita hiuksia, vaan pikemminkin parantavat niiden rakennetta ja hallittavuutta. On tärkeää valita tuote, joka sopii hiustyypillesi, jotta vältät mahdolliset ongelmat ja saat parhaat mahdolliset tulokset.

Jotkut uskovat, että tuuheuttavat shampoot ovat vain ohuille ja hennoille hiuksille. Vaikka ne ovatkin erityisen hyödyllisiä tällaisille hiustyypeille, ne voivat tarjota etuja myös muille hiustyypeille. Esimerkiksi, ne voivat lisätä volyymia normaaleille hiuksille ja auttaa hallitsemaan paksuja hiuksia. On myös tärkeää ymmärtää, että tuuheuttavat shampoot eivät korvaa muita hiustenhoitotuotteita, kuten hoitoaineita tai hiusnaamioita, vaan ne toimivat osana kokonaisvaltaista hiustenhoitorutiinia.

Toinen harhaluulo on, että tuuheuttavat shampoot aiheuttavat hilseilyä tai kuivattavat hiuspohjaa. Laadukkaat tuotteet on kuitenkin suunniteltu olemaan hellävaraisia hiuspohjalle, ja monet sisältävät kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. On tärkeää valita tuote, joka on sopiva omalle hiuspohjatyypillesi, ja välttää tuotteita, jotka sisältävät liian voimakkaita puhdistusaineita tai kemikaaleja. Näin varmistat, että tuuheuttava shampoo tuo esiin parhaat puolet hiuksistasi ilman haitallisia sivuvaikutuksia

Asiakkaiden kokemuksia: ennen ja jälkeen tuuheuttavan shampoon käytön

Asiakkaiden kokemukset tuuheuttavista shampoista ovat usein positiivisia, ja monet heistä jakavat innokkaasti tarinoitaan ja tuloksiaan. Monet käyttäjät raportoivat huomattavaa eroa hiustensa tuuheudessa ja yleisessä terveydessä, mikä näkyy erityisesti ennen ja jälkeen -kuvissa. Nämä kuvat osoittavat usein selvästi hiusten volyymin lisääntymisen ja kiillon parantumisen, mikä on merkittävä muutos erityisesti niille, jotka ovat kamppailleet ohuiden tai elottomien hiusten kanssa. Asiakkaat kertovat myös, että hiukset tuntuvat kevyemmiltä ja ilmavammilta, mikä tekee hiusten muotoilusta ja hallinnasta helpompaa.

Lisäksi, monet asiakkaat ovat huomanneet, että tuuheuttavien shampoiden käyttö on vähentänyt tarvetta käyttää muita hiustuotteita, kuten muotoiluvaahtoja tai -sprayta. Tämä ei ainoastaan säästä aikaa ja rahaa, vaan myös vähentää hiusten altistumista kemikaaleille.

Jotkut asiakkaat ovat myös raportoineet, että heidän hiuspohjansa kunto on parantunut tuuheuttavien shampoiden ansiosta, mikä on vähentänyt kutinaa ja hilseilyä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen riippuen hiustyypistä ja hiuspohjan kunnosta.

Monet asiakkaat ovat myös kiitelleet tuuheuttavien shampoiden pitkäaikaisia vaikutuksia. Toisin kuin jotkut hiustuotteet, jotka tarjoavat vain väliaikaisia tuloksia, tuuheuttavat shampoot voivat parantaa hiusten kuntoa ja rakennetta pitkällä aikavälillä. Tämä tarkoittaa, että hiukset eivät ainoastaan näytä paremmilta välittömästi pesun jälkeen, vaan niiden kunto paranee jatkuvasti käytön myötä. On kuitenkin tärkeää valita laadukas tuote ja käyttää sitä säännöllisesti saavuttaakseen parhaat mahdolliset tulokset.

Lopuksi, asiakkaiden kokemukset korostavat, että tuuheuttavien shampoiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon henkilökohtaiset tarpeet ja hiustyyppi. Vaikka monet käyttäjät kokevat merkittäviä parannuksia, on tärkeää valita tuote, joka sopii juuri sinun hiuksillesi ja hiuspohjallesi. Asiakkaat suosittelevat myös kokeilemaan eri tuotteita löytääkseen sen, joka toimii parhaiten heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan. Tämä lähestymistapa varmistaa, että saat parhaat mahdolliset hyödyt tuuheuttavasta shampoosta.

Tuuheuttavan shampoon valinta ja ostovinkit

Kun valitset tuuheuttavaa shampoota, on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja, jotka varmistavat, että saat parhaan mahdollisen tuotteen hiuksillesi. Ensimmäinen askel on tarkistaa tuotteen ainesosaluettelo. Varmista, että shampoo sisältää hiuksillesi sopivia ainesosia, kuten proteiineja, vitamiineja ja luonnollisia uutteita, jotka vahvistavat ja tuuheuttavat hiuksia. Mieti myös, haluatko luonnollisen vai kemiallisen koostumuksen. Luonnolliset ainesosat ovat usein hellävaraisempia ja sopivat herkälle hiuspohjalle, kun taas kemialliset ainesosat voivat tarjota voimakkaampia tuuheuttavia vaikutuksia.

Älä kuitenkaan valitse shampoota pelkästään hinnan perusteella; edullisempi tuote ei välttämättä ole huonompi, ja kalliimpi tuote ei aina takaa parempaa laatua. Budjettiystävälliset vaihtoehdot voivat tarjota yhtä hyviä tuloksia kuin kalliimmat merkit.

Tuotteen tuoksu ja koostumus ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat käyttökokemukseen. Jotkut ihmiset suosivat mietoja tai luonnollisia tuoksuja, kun taas toiset saattavat nauttia voimakkaammista, pitkäkestoisista tuoksuista. Koostumuksen osalta jotkut tuuheuttavat shampoot voivat olla paksuja ja kermaisia, kun taas toiset ovat kevyempiä ja vaahtoavampia. Valitse tuote, jonka koostumus ja tuoksu miellyttävät sinua ja tekevät hiustenpesuhetkestä nautinnollisen.

Harkitse tuuheuttavan shampoon ympäristövaikutuksia. Ekologiset ja luonnonmukaiset vaihtoehdot eivät ainoastaan ole hellävaraisia hiuksillesi ja hiuspohjallesi, vaan ne myös tukevat kestävää kehitystä ja vähentävät ympäristökuormitusta. Tarkista, onko tuote biohajoava ja ovatko sen pakkausmateriaalit kierrätettäviä. Valitsemalla ympäristöystävällisen tuuheuttavan shampoon voit nauttia kauniista hiuksista samalla kun teet hyvää planeetallemme.

Ekologiset ja luonnonmukaiset tuuheuttavat shampoot

Ympäristötietoisille kuluttajille ekologiset ja luonnonmukaiset tuuheuttavat shampoot tarjoavat ihanteellisen ratkaisun. Ne eivät ainoastaan kunnioita ympäristöä valmistusprosessissaan, vaan myös sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka ovat hellävaraisia sekä hiuksille että hiuspohjalle. Tällaiset tuotteet eivät yleensä sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai keinotekoisia hajusteita, mikä tekee niistä erityisen sopivia herkälle hiuspohjalle ja allergikoille. Lisäksi, näiden shampoiden biohajoavat koostumukset ja kierrätettävät pakkausmateriaalit vähentävät ympäristövaikutuksia, mikä on tärkeää kestävän kehityksen kannalta.

Näiden shampoiden luonnolliset ainesosat, kuten kasviuutteet ja eteeriset öljyt, tarjoavat monia hyötyjä hiuksille. Ne voivat ravita ja vahvistaa hiuksia, edistää terveen hiuspohjan ylläpitämistä ja jopa stimuloida hiusten kasvua. Luonnonmukaiset ainesosat ovat usein rikkaampia ravinteissa verrattuna keinotekoisesti tuotettuihin ainesosiin, mikä tekee niistä tehokkaampia hiusten hoidossa. Nämä shampoot ovat usein hellävaraisempia, mikä tarkoittaa, että ne eivät kuivata hiuksia tai hiuspohjaa samalla tavalla kuin perinteiset shampoot.

Ekologisten ja luonnonmukaisten tuuheuttavien shampoiden käyttö tukee paitsi ympäristöä myös paikallisia yhteisöjä ja pieniä tuottajia. Monet näistä tuotteista hankkivat raaka-aineensa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, tukien paikallista maataloutta ja pieniä, vastuullisia yrityksiä. Tämä ei ainoastaan edistä taloudellista kestävyyttä, vaan myös varmistaa, että tuotteiden ainesosat ovat korkealaatuisia ja eettisesti tuotettuja.

Ekologisten ja luonnonmukaisten tuuheuttavien shampoiden valinta on askel kohti tietoisempaa kulutusta. Se on tapa, jolla kuluttajat voivat vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja omaan terveyteensä, valitsemalla tuotteita, jotka ovat turvallisia sekä heille itselleen että planeetalle. Tämä lähestymistapa hiustenhoitoon ei ainoastaan paranna hiusten kuntoa, vaan myös edistää laajempaa hyvinvointia ja ympäristön suojelua.

Tuuheuttava shampoo toimii usein lisäämällä hiusten pintaan kerroksia tai ”täytettä”, mikä saa hiukset näyttämään paksummilta ja tuuheammilta. Tässä on muutamia tapoja, joilla tuuheuttava shampoo voi toimia:

 1. Pinta-aktiiviset aineet: Nämä aineet puhdistavat hiukset liasta ja öljystä. Jotkut tuuheuttavat shampoot sisältävät erityisiä pinta-aktiivisia aineita, jotka jättävät hiuksiin kevyen kerroksen, mikä lisää niiden paksuutta ja tilavuutta.

 2. Proteiinit ja Polymeerit: Monet tuuheuttavat shampoot sisältävät proteiineja tai polymeerejä, jotka tarttuvat hiusten pintaan. Nämä aineet voivat ”täyttää” hiusten vaurioituneita kohtia ja luoda paksumman tuntuman.

 3. Kosteuden säätely: Jotkut tuotteet auttavat säilyttämään hiusten kosteustasapainoa, mikä voi estää hiuksia latistumasta ja edistää tuuheampaa ulkonäköä.

 4. Ilmavuuden lisääminen: Tuuheuttavat shampoot voivat myös auttaa lisäämään hiusten juurten ilmavuutta, mikä tekee hiuksista näennäisesti paksummat ja tuuheammat.

On tärkeää huomata, että tuuheuttavien shampoiden vaikutukset ovat yleensä väliaikaisia. Ne eivät varsinaisesti lisää hiusten määrää, vaan parantavat hiusten ulkonäköä ja tuntumaa. Lisäksi tuuheuttavien shampoiden teho voi vaihdella eri hiustyypeillä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: