HiusClub

Lämpörullien käyttö: Hair roller -opas kauniisiin kiharoihin

Päivitetty viimeksi 18.7.2024

Lämpörullien käyttö: parhaat vinkit ja niksit

Lämpörullien eli hair rollers käyttö voi tuntua aluksi haastavalta, mutta muutamien yksinkertaisten vinkkien avulla saat niistä kaiken hyödyn irti. Ensinnäkin, varmista, että hiuksesi ovat puhtaat ja kuivat ennen lämpörullien käyttöä.

Märät tai likaiset hiukset eivät kiharru yhtä hyvin ja voivat vaurioitua helpommin. Käytä aina lämpösuojaa ennen rullien laittamista, jotta suojaat hiuksesi liialliselta lämmöltä.

Jaa hiukset pieniin osioihin ja rullaa ne tiukasti saadaksesi mahdollisimman kestävät kiharat. Anna rullien jäähtyä täysin ennen niiden poistamista, jotta kiharat pysyvät muodossaan pidempään. On myös suositeltavaa käyttää rullien alla ohuita paperisuikaleita tai kangaspaloja, jotka suojaavat hiuksia ja tekevät rullauksesta pehmeämpää.

Voit myös kokeilla eri rullaustekniikoita, kuten rullausta kasvoilta poispäin tai kohti kasvoja, saadaksesi erilaisia kiharatyylejä. Muista myös, että harjoitus tekee mestarin – älä lannistu, jos ensimmäiset kokeilut eivät onnistu täydellisesti.

Verailumme parhaat lämpörullat

9.9/10
Arvosana: 9.9/10

Remington – PROluxe Rollers H9100

 • OptiHeat-teknologia: Tämä teknologia varmistaa, että sekä rullat että klipsit kuumenevat nopeasti ja tasaisesti, mikä vähentää kiharoiden asettumisaikaa ja varmistaa pitkäkestoiset tulokset.
 • Monipuoliset rullakoot::Setissä on 20 samettipintaista rullaa kahdessa eri koossa (25 mm ja 32 mm), jotka mahdollistavat erilaisten kiharoiden ja laineiden luomisen. Tämä monipuolisuus tekee rullista sopivat erilaisille hiustyypeille ja -pituuksille​.
 • Helppokäyttöisyys ja nopea lämmitysaika::Rullat ovat käyttövalmiita vain 90 sekunnissa, ja niiden cool touch -päädyt varmistavat turvallisen käsittelyn ilman palovammojen riskiä.
9.6/10
Arvosana: 9.6/10

Babyliss – Thermo ceramic rollers

 • Keraaminen teknologia: Vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä, jättäen hiukset sileiksi ja kiiltäviksi.
 • Monipuoliset rullakoot: Mahdollistaa erilaisten kampausten luomisen eri hiustyypeille ja -pituuksille.
 • Kaksitasoinen lämpösäätö: Sopii kaikille hiustyypeille, suojaa hiuksia ja mahdollistaa optimaalisen muotoilun.
9.4/10
Arvosana: 9.4/10

Remington – Jumbo CurlsH5670 Rollers

 • Innovatiivinen vahaydin: Vahaydin säilyttää lämmön, mikä nopeuttaa kiharoiden muotoutumista ja pidentää niiden kestoa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun halutaan pitkäkestoisia kiharoita nopeasti ja vaivattomasti.
 • Keraaminen ja ioninen käsittely: Tämä tekniikka vähentää pörröisyyttä ja lisää hiusten kiiltoa, jättäen ne sileämmiksi ja terveemmän näköisiksi. Se sopii erityisen hyvin kuiville ja vaurioituneille hiuksille.
 • Helppokäyttöisyys ja mukavuus: Rullien nopea lämpeneminen ja viileät päät tekevät niiden käytöstä turvallista ja mukavaa. Mukana tulevat värikoodatut klipsit ja pinnit pitävät rullat tukevasti paikoillaan, mikä varmistaa tasaiset ja kauniit kiharat ilman painaumia.

Eri lämpörullatyypit: valitse oikea rullamalli hiuksillesi

Lämpörullia on saatavilla useissa eri malleissa ja materiaaleissa, ja oikean tyypin valinta riippuu hiustesi laadusta ja halutusta lopputuloksesta. Veluuripäällysteiset rullat ovat hellävaraisia ja sopivat erityisesti ohuemmille hiuksille, sillä ne vähentävät hiusten katkeilua.

Muovirullat ovat yleisempiä ja sopivat hyvin useimmille hiustyypeille. Niiden etu on usein nopeampi lämpenemisaika. Titaani- ja keraamiset rullat jakavat lämmön tasaisemmin, mikä auttaa kiharoiden pysyvyydessä ja vähentää hiusten vaurioitumista.

Valitse rullat, jotka sopivat sekä hiustesi pituuteen että paksuuteen, jotta saat parhaat mahdolliset tulokset. On myös hyvä huomioida, että eri rullamateriaalit sopivat erilaisiin tarkoituksiin: esimerkiksi keraamiset rullat ovat erinomaisia sileiden ja kiiltävien kiharoiden luomiseen, kun taas titaanirullat ovat ihanteellisia, kun tarvitaan pitkäkestoisia ja napakoita kiharoita.

Lämpörullat vs. muut hiustenmuotoiluvälineet: edut ja haitat

Lämpörullat tarjoavat useita etuja verrattuna muihin hiustenmuotoiluvälineisiin, kuten kihartimiin ja suoristusrautoihin. Lämpörullien suurin etu on niiden kyky luoda tasaisia ja pitkäkestoisia kiharoita vähäisemmällä lämmöllä.

Tämä vähentää hiusten vaurioitumista pitkällä aikavälillä. Toisaalta, lämpörullien käyttö voi olla aikaa vievää, erityisesti jos sinulla on paksut tai pitkät hiukset. Kihartimet ja suoristusraudat voivat olla nopeampia, mutta niiden käyttö vaatii usein korkeampaa lämpötilaa, mikä voi johtaa hiusten kuivumiseen ja vaurioitumiseen.

Lämpörullat ovat myös monipuolisia, sillä niillä voi luoda erilaisia kiharatyyliä, kuten suuria laineita tai tiukkoja kiharoita. Toisin kuin kihartimet ja suoristusraudat, lämpörullat mahdollistavat käsien vapauden muotoilun aikana, mikä voi olla kätevää, jos haluat tehdä muita asioita samalla, kun kiharat asettuvat.Lämpörullat ovat usein hellävaraisempia hiusten pinnalle, mikä vähentää haaroittumisen ja katkeilun riskiä.

Lisää tietoa verailumme parhaista lämpörullista

9.9 / 10

Hinta nyt:

79.50 €

Luo ammattimaiset ja kestävät kiharat hetkessä Remington PROluxe Rollers H9100 -lämpörullilla! OptiHeat-teknologia, nopea 90 sekunnin lämmitysaika ja kaksi monipuolista rullakokoa takaavat täydelliset kiharat joka kerta

Remington PROluxe Rollers H9100 -lämpörullat tarjoavat monia hyötyjä ja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erinomaisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Ensimmäinen huomionarvoinen ominaisuus on niiden kyky luoda kestäviä ja kauniita kiharoita. Rullien OptiHeat-teknologia varmistaa, että sekä rullat että kiinnitysklipsit kuumenevat nopeasti, mikä lyhentää kiharoiden asettumisaikaa ja varmistaa, että lopputulos kestää pitkään.

Rullasetin 20 samettipintaista rullaa, jotka tulevat kahdessa eri koossa – 25 mm ja 32 mm – mahdollistavat erilaisten kiharatyyppien luomisen. Pienemmät rullat tuottavat tiukempia kiharoita, kun taas suuremmat rullat antavat pehmeämpiä ja loivempia laineita. Tämä monipuolisuus tekee niistä ihanteelliset eri hiuspituuksille ja -tyypeille. Yhdistämällä eri kokoja voit luoda dynaamisia ja kiinnostavia kampauksia​.

Yksi merkittävä etu on rullien nopea lämmitysaika – ne ovat käyttövalmiita vain 90 sekunnissa. Tämä tekee aamurutiinista huomattavasti nopeamman ja helpomman, erityisesti kiireisinä päivinä. Lisäksi rullien cool touch -päädyt varmistavat, että voit käsitellä niitä turvallisesti ilman palovammojen riskiä​.

PROluxe H9100 -lämpörullat ovat myös käyttäjäystävälliset. Niiden mukana tulee kompakti säilytyslaatikko ja käärittävä johto, mikä tekee niiden säilytyksestä ja kuljetuksesta vaivatonta. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka matkustavat paljon ja haluavat pitää hiustyylinsä siistinä myös tien päällä​.

Kaiken kaikkiaan Remington PROluxe Rollers H9100 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukkaita ja tehokkaita lämpörullia kohtuulliseen hintaan. Ne tarjoavat monipuolisia stailausmahdollisuuksia, nopean ja helpon käytön sekä pitkäkestoiset tulokset, mikä tekee niistä loistavan lisän kenen tahansa hiustenmuotoilijan työkalupakkiin.

Babyliss Thermo Ceramic Rollers on täydellinen valinta kauniiden ja pitkäkestoisten kiharoiden luomiseen kotona. Keraaminen teknologia vähentää pörröisyyttä, ja kaksitasoinen lämpösäätö sopii kaikille hiustyypeille. Monipuoliset rullakoot takaavat ammattilaistasoiset kampaukset helposti ja nopeasti.

 • Monipuolisuus erikokoisten rullien ansiosta.
 • Keraaminen teknologia vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä.
 • Kaksi lämpöasetusta kaikille hiustyypeille.
 • Nopea kuumenemisaika ja tasainen lämmönjakautuminen.

Babyliss Thermo Ceramic Rollers -setti on monipuolinen ja laadukas hiustenmuotoilutuote, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Setti sisältää 20 erikokoista rullaa, jotka mahdollistavat monenlaisten kampausten luomisen. Näissä rullissa yhdistyvät keraaminen teknologia ja lämpösäädöt, mikä tekee niistä tehokkaat ja turvalliset käyttää.

Tuotteen ominaisuudet

Keraaminen teknologia: Babyliss Thermo Ceramic Rollers hyödyntää keraamista teknologiaa, joka tuottaa negatiivisia ioneja. Tämä auttaa vähentämään hiusten sähköisyyttä ja pörröisyyttä, jolloin hiukset pysyvät sileinä ja kiiltävinä koko päivän. Keraaminen materiaali varmistaa myös tasaisen lämmön jakautumisen, mikä suojaa hiuksia vaurioilta.

Monipuoliset rullakoot: Setissä on 8 suurta, 6 keskikokoista ja 6 pientä rullaa. Suuret rullat sopivat parhaiten pitkille ja paksuille hiuksille, kun taas pienemmät rullat ovat ihanteellisia lyhyille hiuksille tai tiukempien kiharoiden luomiseen. Keskikokoiset rullat tarjoavat hyvän kompromissin näiden kahden välillä, mahdollistaen monipuoliset kampaukset.

Lämpöasetukset: Laitteessa on kaksi lämpöasetusta, mikä tekee siitä sopivan kaikille hiustyypeille. Alempi lämpötila on ihanteellinen värjätyille, hienoille tai vaurioituneille hiuksille, kun taas korkeampi lämpötila toimii parhaiten paksuille ja pitkille hiuksille. Tämä varmistaa, että voit muotoilla hiuksesi turvallisesti ja tehokkaasti.

Käyttökokemukset

Käyttäjien arvostelut ovat pääosin positiivisia, ja monet kiittävät rullien helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta. Rullat kuumenevat nopeasti, noin 90 sekunnissa, ja lämpenevät tasaisesti, jolloin kiharista tulee kauniita ja pitkäkestoisia. Kylmät päät helpottavat rullien käsittelyä, ja mukana tulevat kiinnityspinnit ja -klipsit varmistavat, että rullat pysyvät tukevasti paikallaan.

Jotkut käyttäjät ovat maininneet, että rullien käyttäminen voi aluksi tuntua hieman hankalalta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen niiden käyttö sujuu vaivattomasti. On suositeltavaa jättää rullat hiuksiin vähintään 10 minuutiksi, mutta pidempi vaikutusaika tuottaa selkeämmät ja pitkäkestoisemmat kiharat. Lopputuloksen viimeistely kiiltosuihkeella antaa hiuksille salonkikelpoisen ilmeen.

Haluatko suuret, kestävät kiharat helposti ja nopeasti? Remington Jumbo Curls H5670 Rollers tarjoaa innovatiivisen vahaytimen, keraamisen ja ionisen käsittelyn sekä käyttäjäystävälliset ominaisuudet, jotka tekevät kiharoiden luomisesta vaivatonta ja tuloksista upeita.

Remington Jumbo Curls H5670 Rollers on erinomainen valinta niille, jotka tavoittelevat suuria, näyttäviä kiharoita ja volyymia hiuksiinsa. Tämä rullasetti sisältää 12 helppokäyttöistä rullaa kahdessa koossa: 4 kpl 40 mm ja 8 kpl 35 mm. Näiden kokojen ansiosta voit luoda erilaisia kiharoita, jotka lisäävät hiusten täyteläisyyttä ja liikkuvuutta. Rullat ovat päällystetty ylellisellä samettipinnalla, joka vähentää hiusten takertumista ja tekee kihartamisesta vaivattomampaa.

Rullien sisällä oleva innovatiivinen vahaydin pitää lämmön tasaisena ja auttaa kiharoita muotoutumaan nopeammin ja pysymään pidempään. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kiireisinä aamuina, kun aikaa hiustenlaittoon on rajallisesti. Monien käyttäjien mukaan vaha auttaa myös kiharoita säilymään kauniina koko päivän ajan, mikä tekee tästä tuotteesta luotettavan valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai päivittäiseen käyttöön.

Remington Jumbo Curls H5670 -rullat hyödyntävät keraamista ja ionista käsittelyä, mikä auttaa vähentämään pörröisyyttä ja lisäämään hiusten kiiltoa. Ionitekniikka on loistava ominaisuus erityisesti kuiville tai vaurioituneille hiuksille, sillä se auttaa sulkemaan hiussuomut ja säilyttämään kosteuden. Tämä tekee hiuksista pehmeämmät ja terveemmän näköiset. Käyttäjäarvostelujen mukaan rullat ovat erittäin kevyet ja helppokäyttöiset, joten ne sopivat myös matkalle mukaan otettaviksi.

Mukana tulevat värikoodatut klipsit ja pinnit varmistavat, että rullat pysyvät tukevasti paikoillaan kihartamisen aikana. Tämä on tärkeää erityisesti pidemmille ja paksummille hiuksille, jotka vaativat enemmän tukea. Klipsit ovat käyttäjien mukaan mukavat käyttää, eivätkä ne jätä hiuksiin painaumia, mikä on yleinen ongelma monissa muissa rullaseteissä​.

Monet käyttäjät arvostavat myös tuotteen nopeaa lämpenemistä ja käytön helppoutta. Rullat lämpenevät nopeasti, mikä vähentää odotusaikaa ja tekee aamurutiineista sujuvampia. Lisäksi rullien viileät päät lisäävät käyttömukavuutta, sillä ne estävät sormien palamisen asettaessa rullia paikoilleen. Tämä ominaisuus on saanut kiitosta erityisesti aloittelevilta käyttäjiltä, jotka arvostavat tuotteen turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Kokonaisuudessaan Remington Jumbo Curls H5670 Rollers on monipuolinen ja luotettava valinta, joka sopii erinomaisesti niin päivittäiseen käyttöön kuin erityisiin tilaisuuksiin. Sen monipuoliset ominaisuudet ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä suositun valinnan, ja useat positiiviset käyttäjäarvostelut tukevat tätä näkemystä. Tämä rullasetti tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja auttaa saavuttamaan kauniit, pitkäkestoiset kiharat vaivattomasti.

Kuinka saada kestävät kiharat lämpörullilla

Kestävien kiharoiden saaminen lämpörullilla vaatii oikean tekniikan ja tuotteiden käyttöä. Ensinnäkin, käytä hiuksiin muotovaahtoa tai kiharrusnestettä ennen rullien laittamista, jotta kiharat saavat paremman pidon.

Rullaa hiukset tiukasti ja varmista, että jokainen osio on tasaisesti rullan ympärillä. Anna rullien jäähtyä täysin, ennen kuin poistat ne – voit myös käyttää hiuskiinnikettä pitämään rullat paikallaan jäähtymisen ajan. Viimeistele kiharat kevyellä hiuslakalla, joka auttaa pitämään ne muodossaan koko päivän.

Vältä koskettamasta kiharoita liikaa niiden asettumisen jälkeen, sillä tämä voi heikentää niiden kestävyyttä. On myös hyödyllistä käyttää erilaisia kiinnitystekniikoita, kuten pinnejä tai klipsejä, varmistaaksesi, että rullat pysyvät paikallaan ja kiharat muodostuvat oikein. Kokeile myös erilaisia muotoilutuotteita, kuten seerumeita tai hiusöljyjä, jotka voivat antaa lisäkiiltoa ja sileyttä kiharoille.

Hiusten suojaaminen lämpörullien käytön aikana

Hiusten suojaaminen on tärkeää lämpörullien käytön aikana, jotta vältät vaurioita ja säilytät hiusten terveyden. Käytä aina lämpösuojaavaa tuotetta ennen rullien laittamista – tämä vähentää lämmön aiheuttamaa stressiä hiuksille. Vältä liian korkeiden lämpötilojen käyttöä, erityisesti jos sinulla on ohuet tai vaurioituneet hiukset.

Rullien materiaalilla on myös merkitystä: keraamiset ja titaaniset rullat jakavat lämmön tasaisemmin ja ovat hellävaraisempia hiuksille. Muista myös, että hiusten tulisi olla täysin kuivat ennen rullien käyttöä, sillä märät hiukset ovat alttiimpia vaurioitumiselle. .

Miten valita oikea lämpörullan koko

Lämpörullan koko vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen, joten oikean koon valinta on tärkeää. Pienemmät rullat luovat tiukempia ja pienempiä kiharoita, jotka sopivat erityisesti lyhyemmille hiuksille tai silloin, kun haluat runsasta volyymia.

Suuremmat rullat taas luovat pehmeämpiä ja suurempia laineita, jotka sopivat paremmin pitkille hiuksille ja luonnollisen näköisiin kampauksiin. Jos haluat monipuolisen lopputuloksen, voit yhdistellä eri kokoisia rullia saadaksesi luonnollisen ja dynaamisen tyylin. Valitse rullien koko sen mukaan, millaisen lopputuloksen haluat saavuttaa ja minkä tyyppiset hiukset sinulla on.

Huomioi hiustesi paksuus: ohuet hiukset voivat tarvita pienempiä rullia, jotta kiharat muodostuvat kunnolla, kun taas paksut hiukset hyötyvät suuremmista rullista, jotka auttavat luomaan selkeämmät laineet. Voit myös testata eri kokoja ja yhdistelmiä saadaksesi käsityksen siitä, mikä toimii parhaiten omille hiuksillesi.

Lämpörullien vaikutus hiusten terveyteen: mitä sinun tulisi tietää

Lämpörullien käyttö voi vaikuttaa hiusten terveyteen, mutta oikeilla tekniikoilla ja tuotteilla voit minimoida mahdolliset haitat. Lämpörullat käyttävät vähemmän lämpöä kuin monet muut hiustenmuotoiluvälineet, mikä on etu hiusten terveydelle pitkällä aikavälillä.

Kuitenkin, jatkuva lämmön käyttö voi kuivattaa hiuksia ja aiheuttaa vaurioita, jos et suojaa hiuksiasi asianmukaisesti. Käytä aina lämpösuojaa ja valitse rullat, jotka jakavat lämmön tasaisesti. On myös tärkeää antaa hiuksille taukoa lämpömuotoilusta, jotta ne voivat palautua ja pysyä terveinä.

Nopeat ja helpot kampaukset lämpörullilla

Lämpörullat ovat erinomainen työkalu nopeiden ja helppojen kampausten luomiseen. Voit esimerkiksi tehdä klassiset isot laineet, jotka antavat hiuksillesi elegantin ja huolitellun ilmeen. Rullaa hiukset suurilla rullilla ja anna niiden jäähtyä, sitten irrota rullat ja harjaa hiukset kevyesti läpi saadaksesi pehmeät laineet.

Toinen nopea kampaus on tiukat kiharat, jotka sopivat erityisesti juhlatilaisuuksiin. Käytä pienempiä rullia ja anna niiden vaikuttaa pidempään, jotta kiharat kestävät koko illan.

Voit myös luoda volyymia tyveen käyttämällä rullia vain hiusten yläosassa, mikä antaa hiuksille nostetta ja ilmavuutta ilman suurta vaivannäköä. Kokeile erilaisia jakauksia ja kampauksia saadaksesi aikaan monipuolisia ja kiinnostavia tyylejä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Kuinka käyttää lämpörullia eri hiustyypeille

Erilaiset hiustyypit vaativat erilaisia lähestymistapoja lämpörullien käytössä. Ohuille ja suorille hiuksille kannattaa käyttää pieniä rullia ja kevyitä muotoilutuotteita, jotta saat lisää volyymia ja kestoa kiharoihin. Paksuille ja karkeille hiuksille sopivat suuremmat rullat ja vahvemmat tuotteet, jotka pitävät kiharat muodossaan pidempään.

Kiharille ja luonnostaan aaltoileville hiuksille lämpörullat voivat auttaa hallitsemaan pörröisyyttä ja luomaan tasaisia kiharoita. Tärkeintä on tuntea oman hiustyypin tarpeet ja valita rullat ja tekniikat, jotka parhaiten korostavat hiustesi luonnollista kauneutta.

Muista säätää lämpötila ja käyttöaika hiustyypin mukaan – ohuet hiukset voivat tarvita matalampaa lämpötilaa ja lyhyempää käyttöaikaa, kun taas paksut hiukset hyötyvät korkeammasta lämpötilasta ja pidemmästä vaikutusajasta. Kokeile erilaisia lähestymistapoja ja löydä juuri sinun hiuksillesi sopivin tapa käyttää lämpörullia.

Lämpörullat ja hiustenpidennykset: mitä tulee huomioida

Lämpörullien käyttö hiustenpidennysten kanssa vaatii erityistä huolellisuutta, jotta pidennykset säilyvät hyvässä kunnossa. Käytä alhaisempia lämpötiloja ja varmista, että pidennykset ovat kiinnitetty tukevasti ennen rullien asettamista. Vältä vetämästä tai kiskomasta pidennyksiä, jotta ne eivät irtoa tai vaurioidu.

Käytä lämpösuojaa, joka on erityisesti suunniteltu pidennyksille, ja vältä tuotteita, jotka voivat heikentää pidennysten kiinnitystä. On myös hyvä idea konsultoida kampaajaasi, jotta saat parhaita mahdollisia vinkkejä ja ohjeita lämpörullien käytöstä juuri sinun hiustenpidennystesi kanssa.

Muista tarkistaa pidennysten kunto säännöllisesti ja hoitaa niitä oikeilla tuotteilla, jotta ne pysyvät hyväkuntoisina ja näyttävinä mahdollisimman pitkään. Lisäksi, vältä liiallista lämmönkäyttöä ja anna pidennyksille aikaa palautua, jotta ne säilyttävät luonnollisen kauneutensa ja kestävät pidempään.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: