HiusClub

Löydä paras hiuslakka

Päivitetty viimeksi 4.4.2024

Hiuslakka on yksi niistä salaisista aseista, jotka tekevät mahdottomasta mahdollista hiusten muotoilussa ja kampauksissa. Se ei ole pelkästään spray-pullo täynnä pitävää nestettä, se on taidokkaasti suunniteltu kauneudenhoitotuote, joka tarjoaa monia etuja hiustenhoitoon.

Hiuslakka on ihanteellinen työkalu, kun halutaan luoda monenlaisia kampauksia ja tyylejä. Sen avulla voit kiinnittää hiukset haluttuihin asentoihin, hallita kiharaa tai suoristaa hiuksia, luoda volyymia ja lisätä kiiltoa. Olitpa sitten menossa juhliin tai työhaastatteluun, hiuslakka auttaa hiuksiasi pysymään paikoillaan ja pitämään tyylisi ennallaan.

Modernit hiuslakat tarjoavat erilaisia pidon tasoja, joten voit valita kevyemmän pidon päivittäiseen käyttöön ja vahvemman pidon erityistilanteisiin. Joissakin lakkamuodoissa on jopa joustavuutta, mikä mahdollistaa hiusten liikkeen säilyttämisen pitäen samalla kampauksen hyvin kasassa.

9.8/10
Arvosana: 9.8/10

Oribe – Set Structure Spray hiuslakka

 • Erinomainen rakennetta ja kiiltoa antava vaikutus
 • Suojaa hiuksia jopa 450°F lämpötilaan asti
 • Vegaaninen ja hajustamaton
9.3/10
Arvosana: 9.3/10

Goldwell – StyleSign Double Boost hiuslakka

 • Suunniteltu erityisesti ohuille hiuksille
 • Erittäin vahva
 • Hajustamaton
9.0/10
Arvosana: 9.0/10

Structure & volume 50 ml hiuslakka

 • Suunniteltu erityisesti lentokoneeseen ja matkakäyttöön
 • Erittäin vahva pito
 • Vegaaninen
8.5/10
Arvosana: 8.5/10

WELLA styling – hairspray extra strong hiuslakka

 • Antaa joustavaa pitoa
 • Uv- suojaus
 • Miellyttävä tuoksu
9.2/10
Arvosana: 9.2/10

Final Touch Duo – hiuslakka

 • Sisältää myös Final Touch Hair Styling Stickin, hiustenmuotoilutikun
 • Suojaa hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta
 • Tarjoaa keskivahvaa pitoa
9.3/10
Arvosana: 9.3/10

OSiS – Session

 • Erittäin vahva pito
 • Vegaaninen
 • Nopeasti kuivuva

Hiuslakkojen vertailu

Hiuslakka ei ole vain hiuslakka. Markkinoilla on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat kaikkea UV-suojasta vegaanisiin ainesosiin. Jos etsit pitävää hiuslakkaa, valinnanvaraa riittää. Toisaalta, jos haluat luonnollisemman lopputuloksen, on olemassa hiuslakkoja, jotka antavat kevyempää tukea. 

Lisäksi, jos olet allerginen tietyille ainesosille, markkinoilta löytyy myös hajusteettomia vaihtoehtoja. Eri hiuslakkojen vertailu voi tuntua aluksi ylivoimaiselta, mutta kun tiedät, mitä etsit, löydät varmasti itsellesi sopivan tuotteen.

Hiuslakan eri käyttötarkoitukset

Nykypäivän tuotteet tarjoavat monia lisäominaisuuksia, kuten sähköistymisen ehkäisyn ja UV-suojan. Jotkut hiuslakat tarjoavat jopa glitteriä, joka tekee hiuksistasi todellisen katseenvangitsijan. Glitter hiuslakka on erityisen suosittu juhlakausina ja erilaisissa tapahtumissa.

Lisäksi on olemassa hiuslakkoja, jotka on suunniteltu erityisesti erilaisille hiustyypeille, kuten kiharoille, suorille tai ohuille hiuksille. Jotkut tuotteet sisältävät myös kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat pitämään hiukset terveinä ja kiiltävinä. On myös hiuslakkoja, jotka on suunniteltu erityisesti urheilijoille, tarjoten erinomaista pitävyyttä myös hikoilun aikana. Tämä monipuolisuus tekee hiuslakasta välttämättömän tuotteen jokaisessa kylpyhuoneessa.

Hiuslakkojen ominaisuudet

Hiuslakka on saatavilla erilaisina tyyppeinä ja koostumuksina, jotka tarjoavat erilaisia etuja. Tässä on joitakin yleisimpiä hiuslakan tyyppejä:

Keskivahva pito

Tämä tyyppi tarjoaa keskivahvaa pitoa ja auttaa hiuksia pysymään paikoillaan ilman, että ne tuntuvat jäykiltä tai kovilta. Se sopii hyvin erilaisiin kampauksiin ja tyyleihin.

Kevyt pito

Kevyt hiuslakka tarjoaa lievää pitoa ja joustavuutta hiuksille. Se sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja antaa hiusten liikkua luonnollisesti. Tämä tyyppi on hyvä valinta, kun haluat säilyttää tyylin kevyenä ja luonnollisena.

Vahva pito

Vahvaa pitoa tarjoava hiuslakka on suunniteltu pitämään hiukset paikoillaan tiukemmissakin kampauksissa, kuten korkeissa nutturissa tai tiukoissa kiharoissa. Tämä tyyppi voi antaa enemmän jäykkyyttä hiuksille, mutta se takaa kestävän pidon.

Muotoilusuihke

Muotoilusuihkeet ovat monikäyttöisiä ja sopivat sekä muotoiluun että viimeistelyyn. Ne voivat tarjota erilaisia pidon tasoja ja voivat sisältää hoitavia ainesosia.

Lämpösuojasuihke

Nämä on suunniteltu suojaamaan hiuksia lämpövaurioilta, kun niitä muotoillaan lämpölaitteilla, kuten föönillä, suoristusraudalla tai kihartimella.

Kiiltosuihke

Kiiltosuihkeet antavat hiuksille kauniin kiillon ja tekevät niistä näyttävät ja terveen näköiset. Ne voivat myös auttaa taltuttamaan sähköisyyttä.

Hoitava hiuslakka

Tämäntyyppiset hiuslakat sisältävät hoitavia ainesosia, kuten proteiineja, vitamiineja ja öljyjä, jotka auttavat parantamaan hiusten terveyttä samalla kun ne tarjoavat pidon.

Matkahiuslakka

Matkakokoiset hiuslakat ovat käteviä matkoilla ja noudattavat lentokenttien turvamääräyksiä. Ne ovat usein kevyitä ja kompakteja, mutta tarjoavat silti riittävän pidon.

Hiuslakan oikeaoppinen levitys ja vinkit

 Hiuslakan levittäminen voi tuntua yksinkertaiselta, mutta oikea tekniikka voi tehdä suuren eron lopputuloksessa. On tärkeää pitää pulloa noin 30 cm päässä päästä ja suihkuttaa tasaisesti. Vältä suihkuttamasta liikaa yhteen kohtaan, jotta hiukset eivät muutu liian jäykiksi. Myös hiuslakan valinta on tärkeää; valitse tuote, joka sopii hiustyypillesi ja haluamallesi lopputulokselle. Kun levität hiuslakkaa, suojaa silmäsi ja hengityksesi välttämällä hengittämästä suoraan suihketta.

Muista myös, että hiuslakan vaikutus voi vaihdella ilmankosteuden mukaan. Kuivassa ilmastossa hiukset saattavat pysyä paremmin paikoillaan, kun taas kosteassa ilmastossa tarvitaan vahvempaa pitoa. Lopuksi, jos haluat lisätä hiuksiisi lisää volyymia, suihkuta hiuslakkaa hiusten juuriin ja kohota hiuksia sormin.

Hiuslakka lentokoneessa

Hiuslakkaa voi yleensä kuljettaa lentokoneessa, mutta on tärkeää noudattaa lentoyhtiön ja turvallisuusviranomaisten sääntöjä ja rajoituksia koskien nestemäisiä ja aerosolituotteita. Tässä on muutamia vinkkejä ja ohjeita hiuslakan kuljettamiseen lentokoneessa:

Käsimatkatavara

Yleensä voit kuljettaa hiuslakkaa käsimatkatavaroissasi. Useimmat lentoyhtiöt noudattavat kansainvälisiä sääntöjä, jotka sallivat nestemäisten ja aerosolituotteiden kuljettamisen, kunhan ne täyttävät tietyt vaatimukset

Pienet määrät

Lentokenttien turvatarkastuksissa nestemäiset ja aerosolituotteet tulee pakata erilliseen, läpinäkyvään ja uudelleen suljettavaan muovipussiin. Yksittäisen tuotteen enimmäismäärä on yleensä 100 millilitraa. Tämä sääntö koskee myös hiuslakkaa.

Matkakoot

Useat hiuslakkamerkit tarjoavat matkakokoisia pulloja, jotka ovat alle sallitun enimmäismäärän. Nämä ovat käteviä valintoja matkustettaessa, koska ne mahtuvat helposti läpinäkyvään pussiin ja täyttävät vaatimukset.

Turvallinen pakkaaminen

Pakkaa hiuslakka huolellisesti niin, ettei se vuoda tai vaurioidu matkalla. Voit myös käyttää hiuslakan suojaamiseen muovikelmuja tai erillistä pussia.

Tarkista lentoyhtiön säännöt

Ennen matkustamista tarkista aina lentoyhtiösi tarkat säännöt ja ohjeet koskien nestemäisten ja aerosolituotteiden kuljettamista. Säännöt voivat vaihdella lentoyhtiöittäin ja eri kohteiden välillä.

 

Yleisimmät myytit ja harhaluulot hiuslakoista

 Monet uskovat virheellisesti, että hiuslakka kuivattaa hiuksia tai aiheuttaa niiden katkeilua. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, kunhan tuotetta käytetään oikein. On myös myytti, että hiuslakkaa ei voi käyttää värjätyille hiuksille, mutta monet nykyaikaiset tuotteet on suunniteltu erityisesti värjätyille hiuksille. On tärkeää lukea tuotteen etiketti ja valita oikea tuote hiustyypillesi. Lisäksi on olemassa käsitys, että kaikki hiuslakat sisältävät haitallisia kemikaaleja.

Vaikka jotkut vanhemmat tuotteet saattavat sisältää kyseenalaisia ainesosia, monet nykyiset hiuslakat ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia käyttää. On myös tärkeää huomata, että liiallinen hiuslakan käyttö voi tehdä hiuksista raskaan tuntuiset, mutta tämä ei tarkoita, että tuote vahingoittaisi hiuksia. Oikean määrän löytäminen ja tuotteen tasainen levittäminen ovat avain onnistuneeseen lopputulokseen.

Hiuslakan poisto hiuksista ja vaatteista

Vaikka hiuslakka on suunniteltu pitämään hiukset paikoillaan, se voi joskus jättää jäämiä hiuksiin ja vaatteisiin. Hiuksista hiuslakan jäämät saa pois parhaiten syväpuhdistavalla shampoolla. Tämä tyyppi shampoo on suunniteltu erityisesti poistamaan hiuksista muotoilutuotteiden, kuten hiuslakan, jäämät ja muut epäpuhtaudet. Kun käytät syväpuhdistavaa shampoota, anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen huuhtelua, jotta se voi tehokkaasti liuottaa hiuslakan jäämät.

Vaatteista tahran voi yrittää poistaa ensin kylmällä vedellä ja sitten tahranpoistoaineella. Jos tahra on tuore, kylmä vesi voi auttaa irrottamaan sen kankaasta. Tahranpoistoaineen käyttöä varten on suositeltavaa tehdä ensin pieni testi vaatteen huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi, ettei se värjää tai vahingoita kangasta. Muista aina tarkistaa vaatteen pesuohjeet ennen tahranpoistoa, jotta et vahingossa kutista tai värjää vaatetta.

Hiuslakan historia ja kehitys

Hiuslakka on ollut osa ihmisten elämää jo vuosikymmeniä, mutta tiesitkö, että ensimmäinen hiuslakka tuotiin markkinoille Chicagossa Yhdysvalloissa vuonna 1952? Tämä innovaatio oli vastaus naisten kasvavaan tarpeeseen saada hiuksensa pysymään muodossaan koko päivän. Tuotteen nimi oli ”Spray Net”, ja se mullisti tavan, jolla naiset pitivät hiuksensa kurissa. Tämä keksintö ei ainoastaan helpottanut naisten arkea, vaan se myös avasi oven monille muille hiustuotteille, jotka tulivat markkinoille seuraavina vuosikymmeninä.

Ennen hiuslakkaa, naiset käyttivät ohuita verkkoja hiustensa hallintaan. Nämä verkot olivat usein epämukavia ja ne eivät antaneet hiuksille luonnollista liikettä. Lisäksi ne saattoivat jäädä kiinni hiuksiin ja aiheuttaa niiden katkeilua. Hiuslakan keksiminen oli siis todellinen pelastus monille naisille, jotka halusivat pitää hiuksensa tietyssä muodossa ilman, että niiden terveys kärsi.

Vaikka hiuslakat ovat olleet suosittuja vuosikymmenien ajan, niiden valmistus ja koostumus ovat muuttuneet merkittävästi. Alkuperäiset hiuslakat saattoivat sisältää ainesosia, jotka eivät täyttäneet nykyisiä turvallisuusvaatimuksia. Tämän vuoksi monet valmistajat ovat uudistaneet tuotteidensa koostumuksia vastaamaan nykypäivän standardeja ja kuluttajien odotuksia.

Lisäksi hiuslakkojen koostumus on muuttunut vuosien saatossa, ja nykyään ne sisältävät usein myös hoitavia ainesosia, kuten vitamiineja ja antioksidantteja. Nämä ainesosat auttavat suojaamaan hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä. Monet nykyaikaiset hiuslakat myös kosteuttavat hiuksia ja antavat niille kauniin kiillon, mikä tekee niistä monipuolisempia kuin pelkät muotoilutuotteet.

Usein kysytyt kysymykset

Hiuslakka on suunniteltu erityisesti hiusten muotoilun tueksi ja pitämään tyyli paikallaan pitkään. Sen ensisijainen tarkoitus on lukita hiustyylisi paikoilleen ja antaa sille pitkäikäisyyttä koko päivän ajaksi. Hiuslakkaa voidaan käyttää myös hiusten muotoilun aikana, ei vain lopuksi, saavuttaaksesi parhaan mahdollisen pidon.

Modernit hiuslakan koostumukset ovat kevyempiä kuin ennen, ja niitä voidaan suihkuttaa useita kertoja muotoilun aikana ilman, että hiukset tuntuvat raskailta. Hiuslakkaa tulisi käyttää vain kuivissa hiuksissa, jotta tyyli lukittuu paikoilleen pitkäkestoisesti. Liiallinen hiuslakan käyttö voi kuitenkin johtaa tuotteen kertymiseen päänahkaan ja hiuksiin, joten suihkutusetäisyyden tulisi olla vähintään kuuden tuuman päässä päästä.

Hiuslakka on aerosolimuodossa oleva hiustuote, jonka ensisijainen tarkoitus on antaa hiuksille pitoa ja muotoa. Se voi tarjota erilaisia ominaisuuksia kuten UV-suojaa, kiiltoa, ja sähköistymisen ehkäisyä.

Hiuslakkaa on saatavilla eri pitävyysasteilla, joten voit valita tuotteen, joka sopii parhaiten sinun hiustyylillesi ja -laadullesi. Hiuslakkaa suihkutetaan yleensä noin 30 cm etäisyydeltä hiuksista, jotta suihke jakautuu tasaisesti. On tärkeää antaa lakan kuivua ennen hiusten koskettamista, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Hiuslakkaa voidaan jättää hiuksiin, mutta on tärkeää huomata, että sen pitkäaikainen ja liiallinen käyttö voi johtaa hiusten ja päänahan ongelmiin. Hiuslakka sisältää kemikaaleja, jotka voivat kertyä hiuksiin ja päänahkaan, mikä voi johtaa hiusten kuivumiseen ja jopa katkeiluun.

Lisäksi hiuslakka voi jättää jäämiä, jotka tekevät hiuksista jäykät ja elottomat. Jos hiuslakkaa käytetään liikaa, se voi myös jättää öljyisen kalvon päänahkaan, joka voi olla vaikea poistaa tavallisilla shampoilla ja hoitoaineilla. Siksi on suositeltavaa käyttää hiuslakkaa maltillisesti ja valita tuote, joka on suunniteltu erityisesti sinun hiustyypillesi.

Hiuslakka ei välttämättä ole haitallista hiuksille, kun sitä käytetään oikein ja kohtuudella. Kuitenkin, on muutamia seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon:

 1. Tuotteen Laatu: Laadukkaat hiuslakat sisältävät usein hiuksia hoitavia ainesosia ja ovat vähemmän todennäköisesti vahingollisia. Halvemmat tai huonolaatuiset tuotteet voivat sisältää ainesosia, jotka ovat kuivattavia tai vahingoittavia pitkäaikaisessa käytössä.

 2. Käyttötiheys: Jatkuva ja runsas hiuslakan käyttö voi kuivattaa hiuksia ja päänahkaa. Tämä voi johtaa hiusten haurastumiseen ja katkeiluun.

 3. Puhdistus: On tärkeää puhdistaa hiukset huolellisesti hiuslakan käytön jälkeen. Jos lakkaa kertyy hiuksiin, se voi tukkia hiuspohjan huokoset ja estää hiusten normaalin kasvun.

 4. Alkoholipitoisuus: Monet hiuslakat sisältävät alkoholia, joka voi kuivattaa hiuksia. Etsi tuotteita, jotka ovat matalampia alkoholipitoisuudeltaan, jos hiuksesi ovat kuivat tai vaurioituneet.

 5. Hiuslakan Voimakkuus: Vältä liian voimakkaita hiuslakkoja, erityisesti jos sinulla on hentoja tai helposti vaurioituvia hiuksia. Voimakkaat lakat voivat tehdä hiuksista jäykät ja alttiit katkeilulle.

 6. Hiuslakan Sisältämät Kemikaalit: Jotkut hiuslakat sisältävät kemikaaleja, kuten parabeeneja ja sulfaatteja, jotka voivat olla haitallisia joillekin ihmisille. Luonnollisten tai vähemmän kemikaaleja sisältävien tuotteiden valitseminen voi olla parempi vaihtoehto.

Jos käytät hiuslakkaa kohtuudella, valitset laadukkaan tuotteen ja huolehdit hiustesi ja päänahan hyvästä hoidosta, hiuslakan käyttö ei yleensä aiheuta merkittäviä haittoja hiuksille.

Hiuslakan käyttöön liittyy muutamia perusperiaatteita, jotka auttavat saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen samalla, kun vältetään hiusten vahingoittuminen. Tässä on ohjeet hiuslakan käyttöön:

 1. Valitse Sopiva Tuote: Valitse hiuslakka, joka sopii hiustyypillesi ja haluamallesi lopputulokselle. On olemassa erilaisia hiuslakkoja, jotka tarjoavat kevyestä voimakkaaseen pitoon.

 2. Pidä Etäisyyttä: Pidä hiuslakkaa suihkuttaessasi noin 20-30 cm etäisyyttä hiuksistasi. Liian läheltä suihkuttaminen voi tehdä hiuksista märät ja tahmeat.

 3. Käytä Kohtuudella: Liika hiuslakan käyttö voi tehdä hiuksista raskaat ja elottomat. Aloita vähällä määrällä; voit aina lisätä tarvittaessa.

 4. Suihkuta Tasaisesti: Liikuta suihketta tasaisesti hiusten yli, jotta lakka jakautuu tasaisesti. Älä keskity vain yhteen kohtaan.

 5. Käytä Muotoilun Aikana: Voit suihkuttaa hiuslakkaa hiusten muotoilun aikana antaaksesi lisäpitoa. Esimerkiksi, suihkuta lakkaa kiharoiden tekemisen jälkeen.

 6. Viimeistele Kampaus: Kun kampauksesi on valmis, suihkuta kevyesti hiuslakkaa koko kampauksen päälle pitääksesi sen paikoillaan.

 7. Erikoiskäyttötarkoitukset: Joitakin hiuslakkoja voidaan käyttää erityistarkoituksiin, kuten pörröisyyden taltuttamiseen tai lisäkiillon antamiseen.

 8. Puhdista Hiukset Huolellisesti: Hiuslakan käytön jälkeen on tärkeää puhdistaa hiukset huolellisesti, jotta lakka ei kerry hiuksiin ja päänahkaan.

Hiuslakka on yleisesti turvallinen tuote, kun sitä käytetään oikein ja kohtuudella. Kuitenkin, kuten kaikkien kosmeettisten tuotteiden kanssa, on olemassa joitakin potentiaalisia haittoja, jotka on hyvä tiedostaa:

 1. Kuivuminen ja Vaurioituminen: Hiuslakat sisältävät usein alkoholia, joka voi kuivattaa hiuksia ja päänahkaa, erityisesti jos tuotetta käytetään liikaa tai liian usein. Tämä voi johtaa hiusten haurastumiseen ja katkeiluun.

 2. Päänahan Ärsytys: Joissakin tapauksissa hiuslakka voi aiheuttaa päänahan ärsytystä, kutinaa tai allergisia reaktioita, erityisesti herkällä iholla.

 3. Tuotejäämät: Hiuslakan jäämät voivat kertyä hiuksiin ja päänahkaan, mikä voi tukkia huokoset ja heikentää hiusten terveyttä. Säännöllinen ja perusteellinen hiusten pesu on tärkeää hiuslakan käytön yhteydessä.

 4. Ympäristövaikutukset: Aerosolipohjaiset hiuslakat voivat sisältää ympäristölle haitallisia aineita. On suositeltavaa valita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, kuten pumppusuihkeita.

 5. Hengitystieongelmat: Hiuslakan hengittäminen, erityisesti suljetuissa tiloissa, voi aiheuttaa hengitystieongelmia joillekin ihmisille. On tärkeää käyttää hiuslakkaa hyvin ilmastoidussa tilassa.

 6. Kemiallinen Koostumus: Jotkut hiuslakat sisältävät kemikaaleja, kuten parabeeneja, sulfaatteja ja ftalaatteja, jotka voivat olla haitallisia tietyissä olosuhteissa.

Välttääksesi hiuslakan mahdolliset haitat, on suositeltavaa:

 • Valita laadukkaita tuotteita, jotka sopivat hiustyypillesi.
 • Käyttää hiuslakkaa kohtuudella.
 • Puhdistaa hiukset huolellisesti hiuslakan käytön jälkeen.
 • Välttää hengittämästä hiuslakkaa suihkutuksen aikana

Hiuslakkaa ei tulisi koskaan laittaa kasvoille tai iholle. Hiuslakat on suunniteltu käytettäväksi hiuksissa, ja niiden kemiallinen koostumus voi olla haitallinen iholle, erityisesti herkälle kasvojen iholle. Tässä on joitakin syitä, miksi hiuslakkaa ei tulisi käyttää kasvoilla:

 1. Ärsytys ja Allergiset Reaktiot: Hiuslakat sisältävät kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa ihon ärsytystä, kutinaa, punoitusta tai allergisia reaktioita.

 2. Silmävauriot: Hiuslakan suihkuttaminen kasvoille voi olla vaarallista silmille. Se voi aiheuttaa vakavaa ärsytystä tai jopa vaurioita silmille.

 3. Hengitystieongelmat: Hiuslakan hengittäminen voi olla haitallista, ja suihkuttaminen lähelle kasvoja lisää tätä riskiä.

 4. Ihon Huokosten Tukkeutuminen: Hiuslakka voi tukkia ihohuokoset, mikä voi johtaa aknen ja muiden iho-ongelmien pahenemiseen.

 5. Kuivuminen: Hiuslakat sisältävät usein alkoholia ja muita kuivattavia ainesosia, jotka voivat kuivattaa ihoa.

Jos tarvitset tuotetta kasvojen meikin kiinnittämiseen tai muuhun vastaavaan tarkoitukseen, on suositeltavaa käyttää tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu tähän tarkoitukseen, kuten meikinkiinnityssuihkeita. Nämä tuotteet on kehitetty turvallisiksi ja hellävaraisiksi kasvojen iholle.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: