HiusClub

Tyylikäs Tukka Kreppiraudalla: Vinkit ja Ideat Ainutlaatuiseen Lookiin

Päivitetty viimeksi 18.7.2024

Kreppiraudan valinta: mitä kannattaa ottaa huomioon?

Kreppiraudan valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota muutamiin keskeisiin ominaisuuksiin. 

 • Säädettävä lämpötila on välttämätön, jotta voit mukauttaa raudan lämpötilan hiustesi tarpeisiin.

 • Raudan levyt materiaalilla on suuri merkitys – keraamiset tai turmaliinilevyt ovat yleensä parempia, sillä ne jakavat lämmön tasaisemmin ja vähentävät hiusten vaurioitumisriskiä. Myös laitteen koko ja muoto voivat vaikuttaa käyttömukavuuteen ja lopputulokseen. 

 • Kiinnitä huomiota myös laitteen ergonomiaan – kevyt ja helposti käsiteltävä rauta vähentää käden rasitusta pitkäaikaisessa käytössä.

  Varmista, että laitteessa on automaattinen virrankatkaisu, mikä lisää turvallisuutta. Harkitse investoimista laadukkaampaan laitteeseen, sillä se voi pitkässä juoksussa säästää rahaa ja suojata hiuksiasi paremmin.

Parhaat kreppiraudat

9.8/10
Arvosana: 9.8/10

Cera – Crimpstyler

 • Säädettävä lämpötila ja nopea lämpenemisaika: Tämä ominaisuus mahdollistaa täydellisen lämpötilan valinnan hiustyypin mukaan ja säästää aikaa muotoilussa.
 • Pitkä kääntyvä johto: Helpottaa laitteen käyttöä, erityisesti vaikeasti saavutettavissa olevilla alueilla ja ammattikäytössä.
 • Keramiikka- ja turmaliinipinnoitetut levyt: Takaa tasaisen lämmön jakautumisen ja suojaa hiuksia vaurioilta, luoden silti kauniin ja kiiltävän lopputuloksen.
9.5/10
Arvosana: 9.5/10

Remington – Ceramic Crimp 220

 • Säädettävä lämpötila: Remington Ceramic Crimp 220 on säädettävä lämpötila (150-220°C), joka mahdollistaa laitteen mukauttamisen erilaisten hiustyyppien tarpeisiin.
 • 2. Nopea lämpenemisaika: Laite lämpenee käyttövalmiiksi vain 30 sekunnissa, mikä säästää aikaa ja tekee muotoilusta nopeampaa ja tehokkaampaa.
 • 3. Keraamiset, turmaliinilla päällystetyt levyt: Keraamiset levyt turmaliinipinnoitteella tarjoavat nelinkertaisen suojan, vähentävät hiusten sähköisyyttä ja lisäävät kiiltoa. Tämä parantaa hiusten terveyttä ja tekee muotoilusta hellävaraisempaa, samalla kun hiukset näyttävät sileiltä ja kiiltäviltä​
9.3/10
Arvosana: 9.3/10

BaByliss – The Crimper

 • Monipuoliset lämpöasetukset: Laitteessa on kymmenen lämpötilan säätöasetusta, jotka vaihtelevat 120°C 210°C.Tämä mahdollistaa laitteen käytön eri hiustyypeille ja -pituuksille, varmistaen optimaalisen lämpötilan jokaiselle käyttäjälle.
 •  Nopea kuumeneminen: Keraamiset levyt kuumenevat nopeasti ja tasaisesti, mikä säästää aikaa ja tekee laitteen käytöstä tehokasta. Tämä nopea kuumeneminen mahdollistaa myös paremman kontrollin muotoilussa.
 •  Ergonominen muotoilu: Laitteen pitkä pyörivä johto ja kevyt rakenne tekevät sen käytöstä mukavaa ja helppoa. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä, kun laitetta käytetään pidemmän aikaa, sillä se vähentää käsien väsymistä.

Mitä eroa on kreppiraudalla ja muilla kihartimilla?

Kreppiraudalla ,kihartimilla, suoristusraudoilla ja kuumailmaharjoilla, on merkittäviä eroja käyttötarkoituksessa ja lopputuloksessa. Kreppiraudalla luodaan tiukempia ja syvempiä aaltoja, jotka antavat hiuksille enemmän tekstuuria ja volyymia verrattuna perinteisiin kihartimiin.

Toisin kuin kiharrin, joka luo pyöreitä kiharoita, kreppirauta muodostaa siksak-muotoisia kuvioita hiuksiin. Tämä tekee siitä erityisen suositun, kun halutaan saada aikaan retrohenkinen tai boheemi tyyli.

Kreppiraudan avulla voi helposti luoda paksumman näköiset hiukset, mikä on erinomainen ratkaisu ohuille tai litteille hiuksille. Kreppiraudalla saa myös aikaan monipuolisia kampauksia, sillä sen avulla voi luoda erilaisia tekstuureja ja muotoja hiuksiin. Tämä tekee siitä monipuolisen työkalun niin arjen kuin juhlan kampauksille.

Kreppiraudan käytön perusperiaatteet

Kreppiraudan käytön perusperiaatteisiin kuuluu hiusten jakaminen pieniin osioihin ennen käsittelyä. On tärkeää varmistaa, että hiukset ovat täysin kuivat, jotta vältetään lämmön aiheuttamat vauriot. Aloita tyvestä ja siirry kohti latvoja, pidä rautaa paikallaan muutaman sekunnin ajan jokaisessa kohdassa.

Käytä lämmönsuojaa ennen käsittelyä, sillä se auttaa suojaamaan hiuksia kuumuudelta ja vähentää vaurioiden riskiä. Muista myös säätää raudan lämpötila hiustesi kunnon mukaan – herkemmille hiuksille matalampi lämpötila riittää, kun taas paksummat hiukset saattavat vaatia korkeampaa lämpötilaa.

Käytä riittävästi aikaa hiusten valmisteluun, sillä hyvin valmistellut hiukset ottavat lämmön vastaan tasaisemmin ja lopputulos on kestävämpi. Myös hiusten kampaaminen ennen kreppaamista auttaa varmistamaan, että hiukset ovat sileät ja takuttomat, mikä parantaa lopputulosta entisestään.

Lisää tietoa vertailumme parhaista kreppiraudoista

9.8 / 10

Hinta nyt:

79.50 €

Koe täydellinen hiustekstuuri ja volyymi Cera Crimpstylerillä! Säädettävä lämpötila, kääntyvä johto ja keramiikka-turmaliinipinnoite takaavat ammattimaisen lopputuloksen kotona. Muotoile hiuksesi nopeasti ja turvallisesti, nauttien pitkäkestoisesta kiillosta ja kauneudesta.

Cera Crimpstyler on innovatiivinen hiustenmuotoilija, joka on suunniteltu luomaan pitkäkestoista ja kiiltävää tekstuuria hiuksiin. Sen keramiikka- ja turmaliinipinnoitetut levyt tarjoavat tasaisen lämmönjakautumisen, mikä suojaa hiuksia vaurioilta ja takaa kauniin lopputuloksen. Tämä muotoilurauta on varustettu säädettävällä lämpötilalla ja digitaalisella näytöllä, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen ja monipuolisen valinnan erilaisiin hiustyyleihin​.

Käytettävyys ja ominaisuudet

Cera Crimpstylerin yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on sen nopea lämpenemisaika, joka mahdollistaa muotoilun aloittamisen nopeasti. Lämpötila on säädettävissä välillä 130-230 °C, mikä tarjoaa sopivan lämpötilan eri hiustyypeille ja -tarpeille. Lisäksi 3 metrin kääntyvä johto helpottaa laitteen käyttöä, erityisesti ammattikäytössä​.

Käyttäjäkokemukset

Käyttäjäarvostelut ovat olleet pääosin positiivisia. Monet käyttäjät ovat kiitelleet laitteen tehokkuutta ja kykyä luoda pitkäkestoinen tekstuuri hiuksiin. Yksi käyttäjä kommentoi, että vaikka hän alun perin etsi volyymirautaa, Cera Crimpstyler toimi erinomaisesti juurivolyymin luomisessa. Laitteen säädettävä lämpötila ja kiertävä johto saivat erityistä kiitosta, vaikka johto ei visuaalisesti täysin istunut laitteen designiin.

Cera Crimpstyler on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta muotoilurautaa tekstuurin ja volyymin luomiseen. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten säädettävä lämpötila ja nopea lämpenemisaika, tekevät siitä sopivan erilaisille hiustyypeille ja -tyyleille.

Haluatko täydellisen kreppikampauksen hetkessä? Remington Ceramic Crimp 220 on ratkaisu! Säädettävällä lämpötilalla, nopealla 30 sekunnin lämpenemisajalla ja keraamisilla turmaliinilevyillä varustettu kreppirauta takaa kiiltävät, sähköttömät hiukset ja kestävät kampaukset.

Remington Ceramic Crimp 220 on suosittu hiusten muotoilulaite, joka tunnetaan erityisesti sen kyvystä luoda nopeasti tyylikkäitä ja kestäviä kreppikampauksia. Sen keraamiset, turmaliinilla päällystetyt levyt tarjoavat nelinkertaisen suojan, mikä vähentää hiusten sähköisyyttä ja lisää niiden kiiltoa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat monipuolisen laitteen hiusten muotoiluun ilman huolta hiusten vaurioitumisesta.

Ominaisuudet ja toiminnallisuus

Remington Ceramic Crimp 220 lämpenee nopeasti, vain 30 sekunnissa, mikä on erityisen kätevää kiireisille käyttäjille. Laitteen lämpötila on säädettävissä välillä 150-220°C, joten voit valita sopivan lämpötilan hiustesi tyypin ja kunnon mukaan. Lisäksi siinä on automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin käytön jälkeen, mikä lisää turvallisuutta. Laite sisältää myös lämmönkestävän alustan ja 1,8 metrin pyörivän johdon, joka helpottaa käyttöä.

Käyttökokemukset

Käyttäjät ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä Remington Ceramic Crimp 220 -laitteeseen, erityisesti sen nopeaan lämpenemisaikaan ja kykyyn luoda tasainen kreppausjälki. Moni arvostaa myös laitteen helppokäyttöisyyttä ja sitä, että sen leveät levyt nopeuttavat muotoiluprosessia, sillä ne pystyvät käsittelemään suuremman määrän hiuksia kerrallaan. Keraaminen pinnoite takaa, että hiukset pysyvät sileinä ja kiiltävinä ilman ylimääräistä pörröisyyttä​.

Remington Ceramic Crimp 220 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta kreppirautaa. Sen nopeat lämpenemisaika, säädettävä lämpötila ja keraamiset levyt tekevät siitä helppokäyttöisen ja turvallisen vaihtoehdon. Lisäksi sen kyky luoda kauniita ja kestäviä kampauksia tekee siitä arvostetun työkalun hiustenmuotoilussa. Olitpa sitten ammattimainen kampaaja tai innokas kotikäyttäjä, tämä laite ei petä​

Luo upeita ja volyymikkaita kampauksia helposti BaByliss The Crimper 2165CE
ä! Tämä monipuolinen kreppirauta tarjoaa kymmenen lämpöasetusta, nopeasti kuumenevat keraamiset levyt ja ergonomisen muotoilun. Täydellinen valinta tyylikkäisiin ja pitkäkestoisiin lopputuloksiin. Hanki omasi nyt!

BaByliss The Crimper 2165CE on huippuluokan kreppirauta, joka tarjoaa käyttäjilleen sekä monipuolisuutta että laatua. Tämä laite on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat lisätä volyymia ja tekstuuria hiuksiinsa. Sen tyylikkään musta-vaaleanpunainen ulkonäkö yhdistettynä kestävään rakenteeseen tekee siitä houkuttelevan valinnan monille.

Tekniset ominaisuudet

BaByliss The Crimper 2165CEon kymmenen lämpöasetusta, jotka vaihtelevat 120°C210°C. Tämä mahdollistaa laitteen käytön eri hiustyypeille, varmistaen, että jokainen löytää itselleen sopivan lämpötilan. Laitteen keraamiset levyt kuumenevat nopeasti ja tarjoavat tasaisen lämpötilan, mikä tekee hiusten käsittelystä tehokasta ja turvallista. Erityisen kätevä ominaisuus on laitteen automaattinen sammutus, joka tuo lisäturvallisuutta käyttöön​.

Käyttökokemukset

Käyttäjäkokemusten perusteella BaByliss The Crimper 2165CE saa kiitosta sen helppokäyttöisyydestä ja tehokkuudesta. Monet käyttäjät ovat maininneet, että laite lämpenee erittäin nopeasti, mikä säästää aikaa aamurutiineissa. Lisäksi laitteen leveät levyt mahdollistavat suurempien hiusosioiden käsittelyn kerralla, mikä nopeuttaa prosessia entisestään. Monet ovat myös kehuneet laitteen pitkäaikaista vaikutusta, sillä kreppaus pysyy hyvin jopa seuraavaan päivään asti.

Plussat ja miinukset

Yksi laitteen suurimmista eduista on sen monipuolisuus. Eri lämpöasetusten ansiosta laite sopii hyvin erilaisille hiustyypeille ja -pituuksille. Lisäksi laitteen pitkä pyörivä johto tekee sen käytöstä ergonomista ja mukavaa. Toisaalta jotkut käyttäjät ovat maininneet, että laite saattaa kestää hieman kauemmin jäähtyä käytön jälkeen, mikä voi olla pieni haitta kiireessä.

BaByliss The Crimper 2165CE on erinomainen valinta niille, jotka haluavat lisätä hiuksiinsa volyymia ja tekstuuria nopeasti ja tehokkaasti. Sen laajat lämpötila-asetukset ja laadukkaat keraamiset levyt tekevät siitä monipuolisen työkalun, joka sopii eri hiustyypeille. Pienistä puutteistaan huolimatta laite on saanut laajalti positiivista palautetta käyttäjiltään, ja se on varmasti harkitsemisen arvoinen lisä hiustenmuotoiluun​

Parhaat vinkit ja niksi kreppiraudan käyttöön

Kreppiraudan käytössä kannattaa hyödyntää muutamia niksejä, jotta lopputulos on mahdollisimman kaunis ja kestävä. Yksi tärkeä vinkki on välttää liian suuria hiusosioita kerrallaan, sillä pienemmät osiot varmistavat tasaisemman lopputuloksen.

Kokeile kreppiraudan käyttämistä vain osaan hiuksista, kuten hiusten tyveen tai latvoihin, saadaksesi erilaisia tekstuurivaihtoehtoja. Voit myös yhdistää kreppiraudan käytön muihin muotoilutyökaluihin, kuten suoristusrautaan, luodaksesi monipuolisempia kampauksia.

Jotta kiharat kestävät pidempään, suihkuta lopuksi kevyesti hiuslakkaa tai tekstuurisuihketta. Käytä erilaisia lämpötiloja ja pidä raudan kontaktiaikaa lyhyempänä ohuille hiuksille ja pidempänä paksummille hiuksille. Kokeile erilaisia kreppiraudan leveyksiä ja kuvioita saadaksesi monipuolisempia lopputuloksia.

Älä pelkää yhdistää kreppirautaa muiden hiustenmuotoilutuotteiden kanssa, kuten volyymisuihkeiden tai kiiltoseerumien, saadaksesi ammattimaisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Kuinka välttää yleisimmät virheet kreppiraudan käytössä

 • Yksi yleisimmistä virheistä kreppiraudan käytössä on liian korkean lämpötilan käyttö, mikä voi vahingoittaa hiuksia pysyvästi.
 • Toinen yleinen virhe on hiusten käsittely liian nopeasti, mikä johtaa epätasaiseen lopputulokseen. Varmista, että annat raudan olla hiusosiossa riittävän kauan, mutta älä liian kauan, jotta hiukset eivät pala.
 • Kolmas virhe on lämpösuojan laiminlyönti – se on ehdottoman tärkeää hiusten suojaamiseksi.

  Muista myös, että liiallinen kreppaaminen voi johtaa hiusten haurastumiseen, joten pidä kohtuulliset tauot käsittelyjen välillä. Vältä kreppaamasta samoja hiusosioita liian monta kertaa peräkkäin, sillä tämä voi aiheuttaa hiusten katkeilua ja kuivumista.

  Tarkista säännöllisesti kreppiraudan kunto – likaiset tai vaurioituneet levyt voivat polttaa hiukset herkemmin. Kokeile erilaisia lämpötiloja ja käsittelyaikoja löytääksesi juuri omille hiuksillesi sopivat asetukset. Pyri myös välttämään kreppiraudan käyttöä päivittäin, jotta hiukset saavat aikaa palautua ja pysyvät terveempinä.

Kuinka suojata hiukset kreppiraudan lämmöltä

Hiusten suojaaminen kreppiraudan lämmöltä alkaa oikeanlaisesta lämpösuojatuotteesta, joka luo hiuksiin suojaavan kerroksen. Lämpösuojatuote on välttämätön, sillä se estää hiusten proteiinirakenteen vaurioitumista ja vähentää kosteuden haihtumista hiuksista.

On myös tärkeää, että hiukset ovat täysin kuivat ennen käsittelyä, sillä kosteus voi johtaa höyryyntymiseen ja vaurioihin. Tämä voi aiheuttaa hiuksiin pysyviä vaurioita, kuten haaroittuneita latvoja ja kuivuutta. Käytä kreppiraudan alhaisinta mahdollista lämpötilaa, joka silti antaa halutun lopputuloksen.

Liian korkea lämpötila voi polttaa hiukset, joten kokeile ensin alhaisempia lämpötiloja ja nosta asteittain tarvittaessa. Säännöllinen hiusten hoito, kuten kosteuttavat naamiot ja öljyhoidot, auttaa pitämään hiukset terveinä ja kestävinä lämmön aiheuttamia vaurioita vastaan.

Kosteuttavat naamiot syvähoitavat hiuksia ja palauttavat niiden elinvoiman, kun taas öljyhoidot sulkevat kosteuden hiuksiin ja lisäävät kiiltoa. Muista myös harjata hiukset hellävaraisesti ja käyttää hiustenhoitotuotteita, jotka vahvistavat ja suojaavat hiuksia. Harjaaminen märkiä hiuksia voi vahingoittaa niitä, joten käytä leveähampaista kampaa tai harjaa hiukset ennen pesua.

Kreppirauta ja eri hiustyypit: mikä toimii parhaiten?

Eri hiustyypit vaativat erilaisia lähestymistapoja kreppiraudan käyttöön. Ohuet ja hauraat hiukset tarvitsevat matalampaa lämpötilaa ja lyhyempää käsittelyaikaa vaurioiden välttämiseksi. Tämä johtuu siitä, että ohuet hiukset ovat alttiimpia lämmön aiheuttamille vaurioille.

Paksummat ja karkeammat hiukset saattavat hyötyä korkeammasta lämpötilasta ja pidemmästä käsittelyajasta, jotta kiharat muodostuvat kunnolla. Paksut hiukset vaativat enemmän lämpöä ja aikaa saadakseen toivotun muodon ja pysyvyyden. Kiharille ja luonnonkiharille hiuksille kreppirauta voi antaa lisätekstuuria ja volyymia, mutta on tärkeää käyttää lämmönsuojaa ja olla varovainen, ettei hiuksia käsitellä liikaa.

Kiharat hiukset ovat usein kuivemmat, joten ylimääräinen lämpö voi pahentaa niiden kuntoa. Muista myös, että jokaiselle hiustyypille löytyy omat sopivat hiustenhoitotuotteet, jotka tukevat kreppiraudan käyttöä ja suojaavat hiuksia. Esimerkiksi kosteuttavat tuotteet ovat erityisen tärkeitä kuiville hiuksille, kun taas kevyemmät tuotteet voivat sopia paremmin ohuille hiuksille. 

Kuinka luoda erilaisia tyylejä kreppiraudalla

Kreppiraudalla voi luoda monia erilaisia tyylejä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Yksi suosittu tyyli on kreppaaminen vain hiusten tyvessä, mikä antaa hiuksille runsaasti volyymia. Tämä tyyli sopii erityisesti hennoille hiuksille, jotka kaipaavat lisäkohotusta.

Voit myös kokeilla kreppaamista vain hiusten latvoissa, mikä luo mielenkiintoisen ja modernin ilmeen. Tämä tyyli on loistava tapa päivittää perinteinen kampaus ja tuoda siihen lisää persoonallisuutta. Sekoittelemalla eri kreppiraudan levyjen leveyksiä saat aikaan monipuolisia ja uniikkeja kiharoita.

Esimerkiksi, yhdistämällä leveämpiä ja kapeampia levyjä voit luoda dynaamisia ja tekstuuririkkaita kampauksia. Muista viimeistellä kampaus hiuslakalla tai tekstuurisuihkeella, jotta tyyli säilyy koko päivän. Viimeistelytuotteet eivät ainoastaan pidennä kampauksen kestoa, vaan myös auttavat vähentämään pörröisyyttä ja antavat hiuksille kiiltoa.

Kreppiraudan avulla voit myös luoda upeita kampauksia, kuten lettikampauksia tai nutturoita, jotka saavat lisätekstuuria ja näyttävyyttä. Kokeile esimerkiksi punoa kreppattuja hiuksia, jolloin saat aikaan näyttävän ja moniulotteisen kampauksen. Lisäksi, lisäämällä hiuskoruja tai koristeita saat kampaukseesi juhlavaa ilmettä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: