HiusClub
Ajanvaraus Galleria Palveluhinnasto HiusClub HiusClub

Wellness area
Tule sellaisena kuin olet - lähde sellaisena kuin olet aina halunnut olevasi!
Kika Helsingin Vuosaaressa sijaitsevan parturi-kampaamo Beauty HiusClubin omistaja Kirsi-Marja on kilpailumenestystäkin kampaaja-alalla saavuttanut raudanluja ammattilainen. Hänellä ei mene sormi suuhun vaativankaan asiakkaan toiveiden toteuttamisessa. Kirsi-Marja valmistui parturi-kampaajaksi opetushallituksen tutkintoperusteilla vuonna 2001 ja täydensi osaamistaan käymällä Studio-Ateljé Marianne Palosen meikkaajakoulutuksen.

Kirsi-Marja on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, koska kauneus kumpuaa sisältä. Terveelliset elämäntavat ravinnon, liikunnan ja levon muodossa heijastuvat kynsiin ja hiuksiin sytyttäen sisäisen harmonian ulkoiseksi hehkuksi. Kirsi-Marja loistaa leikkaustaidoillaan ja on parhaimmillaan värien loisteliaassa maailmassa. Uuden ja erilaisen luominen on haaste, jonka vuoksi Kirsi-Marja rakastaa työtään.

Kirsi-Marja omaa työkokemusta kampaamoketjun liikkeen vastaavana ja oppisopimusoppilaan työpaikkaohjaajana. Tämä yhdistettynä RH-Hairilla saatuun yrittäjäkokemukseen ajoi Kirsi-Marjan suorittamaan liiketalouden perustutkinnon vuonna 2012 ja lopulta ostamaan vuosaarelaisen kampaamon 1.8.2013.


Mariam Mariam rakastaa asiakkailta saatavia ammatillisia haasteita, sillä ne motivoivat ja vahvistavat hänen monipuolista osaamistaan. Jokainen asiakas on yksilöllinen ja tärkeä! Hän tekeekin jokaisen työn ilolla ja vahvalla ammattitaidolla nauttien nähdessään kättensä työnjäljen välittömästi.

Mariam tekee vahauksia, sokerointeja, karvanpoistoja langalla, ripsienpidennyksiä ja korvien reijityksiä. Hän myös kouluttaa itseään säännöllisesti.

Mariam on ollut parturi-kampaajana jo seitsemän vuoden ajan.
Beauty HiusClub (09) 354 011 82, Tyynylaavantie 20, H:ki 98.
Vuosaaren metroaseman kupeessa ClubHouse-rakennuksessa.